Retourbeleid

Het is in het belang van Sorro Jewelry dat je blij bent met het bestelde artikel. Retourneren of ruilen kan altijd binnen 14 dagen na ontvangst van jouw betaling. Retourneren is op eigen kosten en risico. Verstuur het artikel daarom verzekerd retour.

Retourneren is mogelijk als:

  • het artikel ongedragen is
  • en geen beschadigingen heeft
Hoe kan je een retourzending aanvragen?
Stuur Sorro Jewelry een bericht via mail (contact@sorrojewelry.com) of via het contactformulier. Vermeld de reden van retourneren of als je wilt ruilen (vergeet dan niet de juiste (ring)maat door te geven).
 
Om een soepele verwerking te bevorderen, vermeld je:
– bestelnummer
– je volledige naam
– emailadres 
– andere bijzonderheden
 
Stuur het artikel retour in originele verpakking naar:

Sorro Jewelry, Postbus 1014, 1300 BA in Almere.

Als het artikel retour is ontvangen, ontvang je een retourbevestiging per mail. Het bedrag wordt binnen enkele dagen teruggestort op het bij Sorro Jewelry bekende rekeningnummer.

Maatwerkopdrachten

Maatwerkopdrachten kunnen niet geruild of geretourneerd worden. Deze producten worden geheel naar wens vervaardigd en zijn persoonlijke items. Dit bespreken wij altijd met de klant voordat deze de opdracht accordeert. 

Mocht er na levering toch iets niet in orde zijn, neem dan altijd contact op. Sorro Jewelry wil graag dat klanten hun sieraden met trots en plezier dragen.