Choose joy!

Ineens van koers of plan veranderen hoort blijkbaar bij Soraya.

Na haar studies Pedagogische Wetenschappen en Social & Cultural Anthropology belandde Soraya in een totaal andere branche: Communicatie & Marketing. En nu, na 10+ jaar in het bedrijfsleven, heeft Soraya het roer volledig omgegooid. Ze startte – naast haar baan – met de deeltijd opleiding Goudsmeden aan de Vakschool Schoonhoven, om niet veel later te stoppen met haar goede baan als Product Owner/Communicatieadviseur. 

De skills die Soraya zich eigen heeft gemaakt in het bedrijfsleven, zet ze nu in voor haar eigen ondernemingen: Sorro Kalligrafie en Sorro Jewelry. Kwaliteit, duidelijke communicatie rondom planning en verwachtingen, vlotte reactietermijnen en doen wat ze zegt. 

Kortom: als klant bij Sorro Jewelry weet je waar je aan toe bent. Jouw sieraad wordt ambachtelijk en met oog voor detail vervaardigd.

 

Amsterdam

Geboren in Seoul (Zuid-Korea), geadopteerd en tot haar 30e woonachtig in de Watergraafsmeer in Amsterdam. Haar Aziatische looks zetten mensen weleens op het verkeerde been, maar de Amsterdamse nuchterheid – en soms ook directheid – zitten er aardig in. Geen air, maar rechttoe rechtaan. Wat ze belooft komt ze na.

Sinds kort woont Soraya samen met partner Kaj en zoontje Julan in Almere