Maatwerk

Maatwerk Sorro Jewelry

Je bent al tijden op zoek naar een nieuw sieraad, maar steeds zie je van alles wat het nèt niet is. En dat frustreert je soms best wel. Dan is maatwerk misschien wel de perfecte oplossing voor jou!

Wanneer is maatwerk* aantrekkelijk voor jou?

 • Je ziet veel sieraden die het steeds nèt niet zijn en je weet wel hoe je dit anders wilt zien
 • Je hebt een (eerste) eigen idee, maar kunt het niet zelf creëren/uitwerken
 • Je wilt een uniek en persoonlijk sieraad laten maken: voor jezelf of als cadeau
 • Je hebt oud goud dat je niet draagt en wilt dit laten omsmelten tot een nieuw ‘pareltje’

Maar er zijn natuurlijk nog meer redenen te bedenken! Heb je het idee dat maatwerk jou wel happy maakt? Ik help je graag verder. Iedere aanvraag is uniek, maar het proces ziet er in grote lijnen hetzelfde uit voor iedereen.

 1. Neem contact op via het contactformulier
 2. (Telefonisch) overleg met Soraya over jouw wensen, de deadline en evt. een maximum budget
 3. Offerte per mail
 4. Akkoord offerte per mail
 5. Betaling
 6. Na ontvangst van de betaling wordt jouw sieraad met de hand gesmeed door Soraya
 7. Het sieraad is klaar en komt shiny en mooi verpakt naar jou toe!

Kosten

De kosten hangen af van jouw wensen, de complexiteit van jouw design en de huidige marktprijs van edelmetalen en eventuele edelstenen. Maatwerk is een persoonlijk proces en daarom mogelijk vanaf € 325.

Levertijd

De gemiddelde levertijd voor maatwerk is 2-5 weken na ontvangst van betaling. Wil je jouw maatwerk-sieraad sneller ontvangen? Soraya denkt graag mee in mogelijkheden. Neem dit mee in de bespreking van jouw wensen, deadline & budget.

"Ik vroeg Soraya of ze 2 identieke wishbone ringen kon maken voor mij en mijn beste vriendin. Ze was meteen enthousiast en heeft mij duidelijk geïnformeerd over de mogelijkheden, waarna ze de ringen heeft gemaakt. Het resultaat is prachtig. Ik wist vanaf het begin dat dit het geval zou zijn want haar talenten spreken voor zich.
Soraya, bedankt voor de goede service en de vele aandacht die je hebt geschonken aan mijn bestelling."
Betül

*Belangrijk

 • Alleen 14k+ oud goud is geschikt voor maatwerk. Of jouw sieraad geschikt is, test Soraya vooraf op bijvoorbeeld echtheid. Daarnaast kan oud goud niet voor alle designs gebruikt worden. Samen met Soraya bespreek je jouw wensen en wat er mogelijk is 🙂
 • Als je jouw oude goud inlevert breng ik dit in mindering op de benodigde edelmetalen. Maar let op: het betekent niet dat je goedkoop (of veel goedkoper) uit bent. Maatwerk is een persoonlijk en arbeidsintensief proces. Hier is de prijs voor maatwerk op gebaseerd.
 • Maatwerk valt niet onder het reguliere retourbeleid, aangezien het sieraad geheel op maat voor jou is gemaakt.
 • Hele simpele designs kan Soraya mogelijk voor minder dan €325 maken. Neem gewoon even contact op voor informatie en opties.