FAQ

Waarom voor Sorro Jewelry kiezen?

Als je jouw sieraad bij Sorro Jewelry aanschaft weet je zeker dat:

 • jouw sieraad met de hand gemaakt is. Door Soraya zelf.
 • je jouw bestelling nog specialer kan maken met de 'kalligrafie upgrade'. Denk aan een (verjaardags)wens, gedicht, gelofte, bedankje, you name it!
 • altijd persoonlijk contact. Als professional met 10+ jaar ervaring in het bedrijfsleven neemt Soraya contact met klanten uiterst serieus: vlotte reactietermijnen, duidelijke communicatie en doen wat ze zegt zijn haar 2e natuur.
 • jouw sieraad met veel liefde en aandacht voor detail is gemaakt.
 • jouw sieraad van echt goud is. Sorro Jewelry werkt alleen met 14k en 18k goud. In verschillende kleurtinten: geelgoud, witgoud en rosegoud.
 •  
Waarom heb je alleen een Postbus-adres?

Soraya werkt vanuit haar thuisatelier. Ondanks dat Sorro Jewelry niet met voorraden werkt, heeft zij vanuit veiligheid besloten haar adres af te schermen.

Als je graag een sieraad eerst in het echt wil bekijken of passen. Of de mogelijkheden van een custom sieraad wil bespreken, dan kun je wel een afspraak plannen met Soraya. Vul het contactformulier in voor een terugbelverzoek. Het is fijn als je alvast een korte toelichting geeft.

Zijn de sieraden van echt goud?

Alle sieraden van Sorro Jewelry zijn gemaakt van 14k/18k goud. Sorro Jewelry verkoopt geen gold plated of uitgeholde sieraden.

Let op: de gouden hoops zijn wel hol.

Kan ik mijn sieraden de volgende dag al ontvangen?

Over het algemeen niet. Sorro Jewelry werkt niet met voorraden. Wanneer jij jouw bestelling hebt geplaatst en betaald, wordt jouw sieraad met de hand gemaakt door Soraya. De gemiddelde levertijd is daarom 2-4 weken. Uiteraard probeert Soraya jouw bestelling zo snel als mogelijk naar jou op te sturen 🙂

Waarom zijn de sieraden van Sorro Jewelry prijzig?

De sieraden zijn geprijsd naar waarde. Ieder sieraad is van echt goud (14k/18k) én wordt daarnaast met de hand gemaakt door Soraya. Je betaalt niet alleen het materiaal (het goud, de edelstenen), maar ook voor een ambachtelijk - met de hand - vervaardigd stuk. Per sieraad wordt berekend hoeveel tijd er voor nodig is om het sieraad te smeden. Daarnaast investeert Soraya in haar skills, gereedschappen, verpakkingen, etc.

Ieder sieraad wordt met veel aandacht en liefde gemaakt door Soraya. Ze zijn bedoeld om een leven lang (liefst langer) van te genieten!

Wat houdt gratis standaard verzenden in?

Sorro Jewelry verzendt alle bestellingen gratis via standaard verzending met PostNL. Je ontvangt een Track & Trace code, maar je pakket is niet extra verzekerd. Wil je je pakketje verzekerd hebben? Dan kun je bij het uitchecken kiezen voor Aangetekende verzending of Verzekerde verzending. Deze kosten betaal je zelf. 

Bestellingen boven de 750 euro worden altijd gratis Verzekerd verzonden.

Mijn bestelling is een cadeau, kan er een gekalligrafeerd kaartje bij?

Of het nu een cadeau is of niet, alle bestellingen worden mooi verpakt :). Bij iedere bestelling krijg je een gekalligrafeerd certificaat, voor jou of de ontvanger (geef dan de naam door).

Is jouw bestelling een cadeau en wil je een persoonlijke boodschap toevoegen? Dat kan met de 'kalligrafie upgrade'. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Denk aan:

 • een kort gekalligrafeerd berichtje 
 • een gedicht
 • een huwelijksgelofte
Wat is de levertijd voor sieraden?

Alle sieraden worden met de hand gemaakt door Soraya. Dit geldt voor zowel de sieraden uit de shop als voor maatwerk. De levertijd is momenteel 2-4 weken. Sorro Jewelry streeft er uiteraard naar om jouw sieraad zo snel als mogelijk op te sturen! 🙂

Hoe kan ik betalen voor mijn bestelling?

Sorro Jewelry accepteert:

 • iDeal
 • Bancontact
 • Visa
 • MasterCard
 • Apple Pay
 • Google Pay
 • Paypal
 • Sorro Jewelry Giftcard
Kan ik een giftcard kopen?

Ja, dat kan. Neem contact op voor de mogelijkheden!

Mijn sieraad past toch niet goed of wat als ik toch ontevreden ben?

Soraya wil dat iedere klant bij is met zijn/haar sieraad en dit met veel trots en plezier draagt. Als je maat toch niet goed is, dan past Soraya dit kosteloos aan (eenmalig). Eventuele verzendkosten zijn voor rekening van de klant.

Mocht er iets anders zijn met je sieraad, lees dan het retourbeleid voor de voorwaarden. 

Sorro Jewelry denkt altijd mee in oplossingen!