Algemene Voorwaarden

De Algemene Voorwaarden van Sorro Jewelry, te lezen op deze pagina, zijn van toepassing op alle bestellingen, producten, overeenkomsten, maatwerkopdrachten en leveringen van Sorro Jewelry. Dit betreft zowel de bestellingen geplaatst in de webshop als maatwerkopdrachten. Door een product te bestellen gaat u akkoord met deze voorwaarden.

Overeenkomst en bestelling

  • De overeenkomst wordt bindend op het moment dat u uw bestelling plaatst in de webshop en/of nadat een maatwerkopdracht via mail is geaccordeerd. Nadat je betaling of aanbetaling is ontvangen, wordt de bestelling door Sorro Jewelry verwerkt en uw sieraad vervaardigd.
  • Als bevestiging van uw bestelling ontvangt u een mail op het door u opgegeven mailadres. Check altijd ook uw spambox in geval u geen mail hebt ontvangen.
  • Afbeeldingen op de website kunnen enigszins afwijken van het geleverde product. Alle sieraden zijn handgemaakt en daardoor uniek. Dit geldt ook voor natuurlijke producten zoals edelstenen. Sorro Jewelry doet er alles aan om het eindproduct zoveel mogelijk identiek te produceren. Houd rekening met minimale verschillen in het eindproduct.
  • Alle prijzen op de website zijn in Euro, inclusief BTW en inclusief verzendkosten.
  • Sorro Jewelry heeft het recht om tekst en afbeeldingen op de website te wijzigen, zonder voorafgaande kennisgeving.
  • Sorro Jewelry heeft het recht om prijswijzigingen door te voeren in de webshop. De actuele goudprijs is hierbij leidend. Reeds bevestigde, geplaatste en geaccordeerde bestellingen zijn hiervan uitgesloten.

Media

Alle foto’s op deze website zijn eigendom van Sorro Jewelry en mogen op geen enkele wijze worden gebruikt, verwerkt of gekopieerd, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Sorro Jewelry. 

Cookies

Uw persoonlijke gegevens worden niet gebruikt en/of doorverkocht aan commerciële instellingen. Uw persoonlijke gegevens worden gebruikt voor communicatie van Sorro Jewelry naar u. Aangaande uw bestelling, nieuwe producten en/of nieuws van Sorro Jewelry.

Data kan ten alle tijden op verzoek ingezien, bewerkt of verwijderd worden.